четвер, 8 грудня 2022 р.

Громади Рівненщини продовжують допомагати нашим військовим

Городоцька громада передала чергову автівку для ЗСУ 

Автомобіль вдалося придбати завдяки спільним зусиллям працівників Городоцької сільської ради та жителів громади. Це вже третій транспортний засіб, який вирушив на фронт. 


«Мікроавтобуси та повнопривідні позашляховики залишаються найбільш затребуваними на передовій. Ця машина поїде в зону бойових дій. Хлопціна ній перевозитимуть амуніцію, боєприпаси. Щиро вдячний всім хто долучився до збору коштів. Разом до перемоги», — зазначає Городоцький сільський голова Сергій Поліщук.

Автомобіль завантажений продуктами, ліками, шкарпетками, карематами, спальними мішками, засобами гігієни, буржуйкою, окопними свічками вже переданий захисникам.





Радивилівська громада придбала квадрокоптер бійцям ЗСУ

Там допомагатиме у виконанні бойових задач військовим, які день і ніч обороняють наші родини, нашу країну. Вартість придбаного квадрокоптера моделі DJI Mavic 3. – 82 тисячі гривень.

Ці кошти вдалось акумулювати після чималої серії благодійних заходів та ініціатив на території Радивилівської громади. Це і благодійні шкільні ярмарки, і мистецькі аукціони та творчі акції, під час яких учасники донатили для підтримки армії.

Маємо ще один яскравий приклад того, як, об’єднавшись, ми працюємо однією потужною силою для перемоги України ! Вдячність кожному, хто долучився до благодійного збору коштів для ЗСУ!

У День волонтера квадрокоптер передали в зону бойових дій нашому захиснику із м. Радивилів - разом із теплими речами та окопними свічками, виготовленими працівниками КЗ "Радивилівський МБК" .

У цей нелегкий для країни час кожен із нас – волонтер, бо подає руку допомоги тим, чиї руки захищають Україну!

Гощанська громада підготували військовим солодкі подарунки

100 пакетів з солодощами й фруктами сформували й передали в Гощанська селищна рада мешканці Федорівки через представників місцевої громадської організації «Пліч-о-пліч», зокрема Ларису Лазарець, Олександра Черначука, Тетяну Гончар.


Ці символічні пакети вдячності передали для 100 поранених військових, які зустрічали День Збройних Сил України в одному з медичних закладів Рівного.


Підготовлено за матеріалами громад

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації