середа, 7 грудня 2022 р.

Почесними відзнаками обласної ради нагородили громади Рівненщини

З нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні п’ять громад області нагородили Почесними відзнаками Рівненської обласної ради. Це Повчанська, Білокриницька, Рокитинівська, Млинівська та Здолбунівська територіальні громади. 


В цей непростий час їм вдалося залучити найбільше грантових коштів і зробити життя своїх громад якіснішим. Найвищу нагороду обласної ради очільникам ТГ вручив голова облради Андрій Карауш.



- З перших днів війни громади Рівненщини з честю реагували на всі ті випробування, які випали на них. Це реєстрація та надання статусу переселенцям, забезпечення їх житлом, допомога релокованому бізнесу, збір і відправка гуманітарних вантажів. Наші громади-волонтери не раз передавали допомогу в постраждалі регіони: на Київщину, Чернігівщину, Сумщину, Харківщину, Запоріжжя, у Херсон, Миколаїв, Луганську та Донецьку області. Ви показуєте приклад самоорганізації та відповідальної громадянської позиції. А все тому, що в наших громадах живуть добрі, чуйні та професійні люди, які щодня демонструють усьому світові, що Україна - це наш спільний дім! Дякую вам за цю позицію! - наголосив голова обласної ради Андрій Карауш, звертаючись до голів ТГ Рівненщини під час Ради громад. 






За матеріалами Рівненської облради








Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації