пʼятниця, 2 грудня 2022 р.

Внутрішнім переселенцям у Здолбунівській громаді передали побутову техніку від благодійників

Холодильники, потужні пральні машини, праски, бойлер та іншу побутову техніку передали сьогодні внутрішнім переселенцям, які були змушені переїхати до нашого краю. У гостях у них побували міський голова Владислав Сухляк, його радник Микола Орлов та голова Здовбицької громади Тетяна Тимощук.

Понад три десятки переселенців зі Сходу України нині мешкають у будівлі, котра належить одному з підприємств транспортної інфраструктури. Дізнавшись про це, міський голова одразу відвідав внутрішньо переміщених осіб, аби поспілкуватися з ними та дізнатися про  їхні потреби. Нині чимало з ВПО вже працевлаштувалися, їхні діти відвідують освітні заклади.

Утім, попри те, що з боку підприємства, у будівлі якого мешкають люди, було надано допомогу для їхнього облаштування, потреб залишилося ще доволі багато.

– З’ясувавши потреби, ми розпочали пошук потенційних донорів-благодійників. Водночас скоординувалися зі Здовбицькою сільською радою, оскільки мешкають переселенці на її території. Спільно підготували запит, на який відгукнувся  Благодійний фонд «Рокада». Його представники відвідали наших ВПО і визначили чіткий список потреб. І зовсім скоро їх задовольнили, за що ми щиро дякуємо благодійникам! – розповів Владислав Сухляк.

Нині переселенці вже користуються побутовою технікою, завдяки якій їхній побут суттєво полегшився.

Підготовлено за матеріалами Здолбунівської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації