неділя, 25 грудня 2022 р.

Смаколики для військових: на Сарненщині поліцейські виготовили понад півтисячі поживних батончиків

До дня святого Миколая поліцейські у Сарнах спільно з дітьми долучилися до Спільнодії з виготовлення енергетичних батончиків для військових в рамках проекту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України». Нагадаємо проект  фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і  ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка». 


Захід відбувся у  у Сарненському районному відділі поліції.  До виготовлення смаколиків для військовослужбовців долучилися поліцейські разом із своїми дітками та фахівцями КУ "Сарненський інклюзивно-ресурсний центр". 

«Ці енергетичні батончики ми готували для наших хлопців, які зараз перебувають на передовій та захищають Україну, - зазначив начальник Сарненського районного відділу поліції Олександр Луцик. Вони не лише смачні, а  головне - заряджені на Перемогу».

Координаторка проекту у Сарненській громаді Оксана Скуловец розповіла – «Спільнодія – справді об’єднує. Ми вкотре це побачили коли працювали з поліцейськими та їхніми дітьми.

Усім цей процес був цікавий, учасники відповідально поставились до заходу, водночас настрій у всіх був веселий – адже усі разом вкладали свою позитивну енергію у батончики, аби передати святковий настрій військовим.»

Відтак, аби наші захисники смакували лише найкраще, солодощі готували з вірою, любов'ю, додаванням позитивних емоцій та без консервантів.


Захід відбувся у межах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації