вівторок, 15 серпня 2023 р.

У Корецькій громаді активізувалися громадські організації - відео


У Корецькій громаді працюють над розробкою концепції розвитку стадіону «Колос» розповіла нам  Орина Витовщик - директорка кз "Центр дитячої та юнацької творчості" Корецької міської ради,  
Голова ГО "Простір жіночих можливостей  "АктивнаЯ". Водночас додала  про активності громадського сектору які позитивно впливають на Корецьку громаду. 
Менторки змін ОПОРИ Тетяна Овчарова та Аліна Тупаєць - у робочій групі працюють над розробкою концепції розвитку стадіону.
Дівчата не лише мріють про якісний спортивний простір, аби там було цікаво та безпечно займатись спортом, але й діють для цього.
Тож протягом червня та липня стадіон став магнітом, який притягував до себе мешканців громади. Там проводили кіновечори, спортивні заходи, як от свято "Рух - це життя", заняття із фітнес-аеробіки, а ще - толоку. Під час заходів проводили рефлексії та пропонували учасникам озвучити свої пропозиції щодо спортивного простору. Питали й найменших мешканців громади і організували для них конкурс малюнків – Стадіон мрії Корець. 

А нещодавно активну роботу розпочала створена у громаді робоча група, до складу якої увійшли і наші менторки змін: Тетяна Овчарова - як представниця ГО Простір жіночих можливостей "АктивнаЯ" та Аліна Тупаєць - як представниця Товариство Українських Свідомих Активістів - ТУСА. До першого засідання долучилися і консультанти ОПОРИ Михайло Балик та Ірина Стасюк. Наразі робоча група працює над концепцією з урахуванням побажань мешканців громади. В подальшому напрацювання будуть презентовані та передані для розгляду депутатам Корецької міської ради.


Довідково: Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «100% життя» - Мережа ЛЖВ та суб-партнер Громадянська мережа ОПОРА / Рівне у партнерстві з Рівненська обласна державна адміністрація, Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

У публікації використано матеріали Громадянської мережі ОПОРА / Рівне

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації