четвер, 17 серпня 2023 р.

Співпраця з містами-побратимами в дії – Острог зміцнює міжнародну співпрацю

Цьогоріч Острозька громада стала першою громадою-партнеркою Програми USAID "Говерла", яка підписала угоду про співпрацю з американським містом Афіни, штату Огайо.

16 серпня, Острожчину з робочим візитом відвідала координаторка міжнародної співпраці Програми USAID "Говерла" - Світлана Реймер. Робочий візит передбачав закріплення партнерських стосунків з американським містом Афіни та Острогом.

Під час розмови очільник Острозької громади Юрій Ягодка подарував сувенірну продукцію та з приємністю отримав подарунки від міста-партнера з США. Острогу передали ключ, який свідчить про відкритість до співпраці.

В ході зустрічі обговорили та ініціювали спільні проєкти розвиту та співпраці. Розповіли про родзинки Острога та громади. 

Відвідали: Державний історико-культурний заповідник, Музей книги та друкарства, Краєзнавчий музей, вуличну виставку "Острог для України", Арт-простір " Friendly city", центр освіти та науки Національний університет "Острозьку академію", Туристично-інформаційний центр та проєктний офіс громади, а також Оженинський ліцей, де учні вирощують справжній ботанічний сад.

Острог - місто, що об'єднує, громада, яка має чим пишатися і що розвивати. 

Ми маємо що показати, і відкриті до співпраці та обміну успішним досвідом. 

Впевнені, що міста Острог та Афіни стануть справжніми друзями та прикладом якісних дипломатичних стосунків!

За матеріалами Острозької міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації