вівторок, 29 серпня 2023 р.

Другий сезон Благодійного велопробігу «Миру і Здоров’я – DEUS VULT» обʼєднав понад 100 учасників

Благодійний велопробіг «Миру і Здоров’я – DEUS VULT (з лат. «ЦЬОГО ХОЧЕ БОГ»)» – це традиційна соціальна ініціатива колективу Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка з нагоди Дня Незалежності. Благодійною метою Другого сезону стала підтримка ідеї голови ГО «Рівне-ТАКМЕД» Тетяни Воронцової про збір коштів на закупівлю мобільного лазне-прального комплексу для 66 окремої механізованої бригади імені Мстислава Хороброго ЗСУ. 

Подія отримала сприяння Рівненської обласної державної адміністрації, Рівненської обласної ради та Департаменту цивільного захисту та охорони здоров'я населення РОДА.

Спільними зусиллями організаторів, партнерів та учасників Велопробігу необхідні 300 тисяч гривень були зібрані, тож зовсім скоро наші захисники матимуть можливість приймати теплий душ та одягати чистий одяг, що сприятиме їх фізичному та емоційному відновленню і допомагатиме наближати омріяну Перемогу!


Цього року дистанцію у 20+ кілометрів подолали 106 любителів велоспорту. Серед учасників були як професіонали, для яких такий маршрут не є складним, так і початківці, котрі святкували свій дебютний фініш у парку сімейного відпочинку «RIVIERA», де відбулася церемонія нагородження усіх учасників Велопробігу. Надзвичайно приємно було спостерігати єднання усієї медичної спільноти Рівненщини: до численної когорти медичних працівників Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка вдруге долучилися колеги з Рівненської обласної дитячої лікарні та вперше – Центральної міської лікарні, Рівненського перинатального центру, Рівненського обласного протипухлинного центру, Рівненського обласного шкірно-венерологічного диспансеру та Костопільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування. Традиційно також учасниками велопробігу стали працівники Головного управління ДСНС та Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Організатори підготували благодійний ярмарок, виручені кошти з якого теж поповнили скарбничку збору. Тут кожен знайшов щось для себе, найбільшою ж затребуваністю користувалися футболки або з логотипом Велопробігу, або ж – улюблені I’m From Rivne Region and I am Proud Of It – із зображенням реплік муралів художника Костянтина Качановського, галерея якого знаходиться у захисному укритті закладу.

Директор РОКЛ імені Юрія Семенюка Віктор Ткач усіляко підтримує такі заходи:

«Даною ініціативою ми закликаємо до здорового способу життя, декларуємо бажання Миру рідній країні, робимо особистий вклад, щодня працюючи на Перемогу і долучаючись до кожної доброї справи, яку реалізовує наша лікарня. 

Тільки тиждень тому ми передали одноденний заробіток на закупівлю дронів, а вже сьогодні закликаємо до нового збору. Тож я щиро дякую усім, хто долучився до втілення благодійної мети Другого сезону – купівлю мобільного лазне-прального комплексу для 66 окремої механізованої бригади ЗСУ. Спасибі за особисті донати та підтримку від партнерських організацій. Спасибі за смаколики і подарунки. Спасибі за те, що ми робимо це разом!!!

Атмосфера й енергетика, яка панувала у парку сімейного відпочинку «RIVIERA» дарує невимовне натхнення, і ми вже міркуємо про наступний ще більш цікавий сезон».

Перший велопробіг працівників РОКЛ імені Юрія Семенюка відбувся 8 років тому. Тоді у ньому взяли участь 36 працівників. Минулого року захід став благодійним, об’єднав близько 100 учасників та зібрав понад 100 тисяч гривень на закупівлю турнікетів CAT G7 для формування 50 персональних аптечок нашим військовим. Цьогоріч був оголошений також ВЕЛОЧЕЛЕНДЖ, який передував, власне, Велопробігу, у якому взяли участь 26 осіб, що проїхали понад 6000 кілометрів, здійснивши майже 200 виїздів за місяць. 

Створюємо традиції разом. Щиро віримо, що з кожним роком до нас буде приєднуватися ще більше любителів велосипедів, здорового способу життя та добрих справ на благо розвитку України! Дякуємо, що ми РАЗОМ

300 тисяч гривень – це…

117 757 грн – донати усіх, кому відгукнулася Благодійна мета, надіслані на монобанку

34 700 грн – кошти, котрі надійшли на благодійний рахунок ГО «Рівне-такмед»

66 500 грн – кошти, котрі надійшли на благодійний рахунок РОКЛ імені Юрія Семенюка

22 874 грн – благодійна скринька РОКЛ імені Юрія Семенюка із поточним збором 

7 100 грн – благодійні кошти з організаційних внесків 

7 392 грн – благодійний ярмарок від учасників велозаїзду

11 874 грн – благодійний ярмарок у день заходу та 28 серпня

31 803 грн – кошти профспілки РОКЛ імені Юрія Семенюка


Організатор заходу: Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка за підтримки Рівненської обласної військової адміністрації та Рівненської обласної ради спільно з Департаментом цивільного захисту та охорони здоров'я населення РОДА і партнерами

СТАРТ: Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка

ФІНІШ: Парк сімейного відпочинку «RIVIERA»

МАРШРУТ: РОКЛ-Бармаки-Городище-Радиславка-Нова Українка-Козлин - 20 км

ТЕХНІЧНА ПІДТРИМКА: Веломагазин RIVELO

ОРГАНІЗАЦІЙНА ПІДТРИМКА: громадська організація НАЦІЯ ТАЛАНТІВ

Повідомляє Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка

фото Ігоря Гончарова


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації