четвер, 31 серпня 2023 р.

Експертне консультування, менторська та адвокаційна підтримка організацій громадянського суспільства на Рівненщині

Громадська організація «Агенція сталого розвитку міста» спільно з експертами та експертками проводить консультування, менторську та адвокаційну підтримку для представників громадського сектору Рівненщини, що відбувається у межах проєкту «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF).

Протягом липня-вересня безоплатну підтримку отримає 25 громадських організацій, благодійних фондів, волонтерських та ініціативних груп, які сьогодні активно допомагають постраждалим людям внаслідок війни. Перш за все, це допомога в організаційному та інституційному розвитку окремої волонтерської ініціативи чи організації, що працюють з вимушено переміщеними особами та допомога у розробці довгострокових рішень та їх адвокації з питань включення ВПО у процеси розвитку малих громад, у яких вони зараз проживають. 

Адже, посилення спроможності та розбудови громадського сектору на Рівненщині є одним з пріоритетних напрямків проєкту «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами».

 Довідково:

Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «Мережа 100 відсотків життя» та суб-партнер ГО «Агенція сталого розвитку міста» у партнерстві з Рівненською обласною державною адміністрацією та Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер),  за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF. 

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне», ГО «Агенції сталого розвитку міста», ГО «ЦЕНТРУ ІНТЕГРАЦІЇ», РОО ВГО «Громадянська мережа «ОПОРА» та ГУ Національної соціальної сервісної служби в Рівненській області.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації