понеділок, 7 серпня 2023 р.

Острозька громада - творимо зміни в Україні з молоддю для молоді

Ініціативна команда Острозької громади взяла участь в тренінгу «Адвокація молодіжних програм», що відбувся в Яремче. В рамках тренінгу учасники ознайомилися з ключовими етапами та викликами адвокації, принципами роботи з ОМС та разом з командою розпочали адвокаційну компанію у розробці і прийнятті «Програми підтримки молоді Острозької МТГ на 2024-2027рр.»

У травні цього року Острог – Молодіжна столиця України 2022р. став переможцем програми «Мріємо та діємо» в напрямку проєкту «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю».

Острозька громада стала однією з 11 громад учасниць з усієї України, що беруть участь в даному проєкті. Програма «Мріємо та діємо» допомагає і навчає активну молодь розвивати молодіжну політику в своїх громадах.

Основним напрямком діяльності ініціативної команди є виявлення інтересів та потреб молоді громади,  розробка та прийняття нової молодіжної програми, що є кроссекторальною і проходить крізь усі сфери життя молодих людей: освіта, культура, туризм, економіка, соціальний розвиток…

Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом(БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Підготовлено за матеріалами Острозької громади

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації