вівторок, 29 серпня 2023 р.

У Рівненському РВ АМУ – переобрали голову регіонального відділення

У Рівненському регіональному відділенні Асоціації міст України переобрали голову РРВ АМУ. 

Нагадаємо, ще 27 липня  2023 р.  під час  робочої зустрічі Олександра Слобожана в м. Рівне з головами громад  Рівненщини, учасники зустрічі ініціювали  провести збори РРВ АМУ для переобрання голови відділення, причиною стало відсторонення від посади міського голови Рівного Олександра Третяка, який водночас очолював регіональне відділення.  Однак, тоді було прийнято рішення, взяти паузу, дочекатися остаточного рішення апеляційного суду по даному питанню.  

28 серпня 2023 р. у Радивилові на Рівненщині відбувся Діалоговий захід громад з народним депутатом Олександром Аліксійчуком, по його завершенню виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан повернувся до ініційованого громадами питання. Тож одразу після діалогового заходу  відбулися збори членів Рівненського РВ АМУ.  Були присутні 33 голови з 55 членів. На голосування винесли два питання:

- Обрати головою Рівненського РВ АМУ Радивилівського міського голову Миколу Карапетяна – за дану пропозицію проголосували одноголосно, утримався Микола Карапетян.

- Обрати другим представником від Рівненщини у правлінні АМУ на національному рівні  міського голову Сарненської громади Руслана Серпенінова – дану кандидатуру підтримали одноголосно, утримався  Руслан Серпенінов.


Виконавча директорка Рівненського РВ АМУ Тетяна Грещук зазначила – «Це відбулось автоматично. Адже Олександр Третяк не може займати цю посаду, у зв'язку з тим, що він вже не є міським головою. Тому були ініційовані  і проведені збори голів Рівненщини відразу  після  заходу  - діалогу з народним депутатом. Ми ці збори провели згідно статуту, вони запротокольовані і головою Рівненського РВ АМУ був обраний міський голова Радивилова Микола Карапетян, оскільки він є членом правління Асоціації міст України.»

Нагадаємо, минулого тижня апеляційний суд підтвердив рішення Рівненського міського суду щодо відсторонення Олександра Третяка від посади міського голови  на рік. 

Повідомляє Рівненське РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації