четвер, 10 серпня 2023 р.

Острозька громада розпочала Українсько-Польські обміни молоддю

Острог, як Молодіжна столиця України починає відлік міжнародної молодіжної співпраці. 

Цьогоріч саме громадська організація «Центр суспільних перетворень» розпочинає історію Українсько-Польських обмінів молоддю, що здійснюються відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2015 року № 1017, із проектом «Два міста – спільна історія» – промоція та збереження культурної спадщини у містах Острог та Сандомир. 

38 учасників з Острога та Сандомиру (по 19 учасників з України та Польщі), починаючи з 8 по 20 серпня вивчатимуть, досліджуватимуть та популяризуватимуть історичну спадщину двох міст-побратимів (Острог та Сандомир) шляхом проведення інформаційно-просвітницьких зустрічей задля розповсюдження кращих практик збереження культурної спадщини України та Польщі. 

Програмою проекту передбачено зустрічі із керівництвом міста Сандомир, круглі столи, обговорення, презентації, розробка інформаційного буклету з унікальними спільними фактами збереження культурної спадщини, ігри-квіз та інше. Проєкт реалізується громадською організацією Центр суспільних перетворень у партнерстві з Острозькою міською радою та Сандомирським центром культури (Польща) у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Підготовлено за матеріалами Острозької міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації