середа, 30 серпня 2023 р.

Освітні заклади у Рівному та Березному закликають донатити – замість дарувати вчителям квіти

Навчальні заклади у Рівному пропонують своїм учням та їх батькам урочисті квіти до дня знань  вчителям – перетворити у дієві донати задля нашої Перемоги.

У батьківських  чатах – також з’являються пропозиції підтримати таку ініціативу – для цього в навчальних закладах будуть розміщені скриньки для збору благодійних  коштів, які згодо передадуть на потреби різних військових підрозділів.

«Шановні батьки! Учнівський парламент та колектив ліцею звертається до вас з пропозицією перевести «квіткові» гроші першого вересня на донати для ЗСУ. З цією метою в холі закладу буде встановлено скриньку. Зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу підрозділам, в яких служать батьки наших ліцеїстів.»

Очільник Березнівської громади Руслан Пилипчук та колективи Рівненських ліцеїв  звертаються до батьків з пропозицією замість квітів вчителям 1 вересня закликають донатити. Про це вони повідомляють на своїх сторінках у соцмережах. 


"Хочу звернутися до батьків, вчителів та дітей! 1 вересня скоро...Пропоную, замість букетів, покласти гроші у скриньку на ЗСУ, на подвір'ї кожної школи і садочку! Впевнений , що можемо зібрати на дрона, як мінімум. І хай пробачать мені продавці квітів....", - написав Руслан Пилипчук – голова Березнівської громади.




У коментарях під дописами більшість користувачів соцмереж  та чатів підтримують таку пропозицію. Долучитися до ініціативи закликають якомога більше закладів освіти Рівненщини.

Використано матеріали із соцмереж


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації