четвер, 24 серпня 2023 р.

У Шепетинській гімназії завершено ремонтні роботи укриття

У Шепетинській гімназії, що у селі Шепетин, на Дубенщині завершено ремонтні роботи в укритті, яке стає прихистком для селян та ВПО під час повітряної тривоги.

Привести до належного стану підвальне приміщення та створити на його базі пункт незламності вирішила ініціативна група Шепетинської гімназії.

ремонтні роботи
Власними силами представники громади облаштували внутрішні туалети, зробили гідроізоляцію, замінили сантехніку та розпочали класти плитку. Утім, для завершення розпочатого ініціативна група потребувала додаткових коштів. Саме це спонукало їх написати заявку на участь у конкурсі мінігранів, який реалізується в рамках проекту «Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення».

Посівши одне із місць переможців в рамках втілення проекту у життя в укритті підбили стелю гіпсокартоном, завершили кладку плитки на підлогу, поштукатурили стіни, провели заміну вхідних та встановлено міжкімнатні двері, облаштували дитячий куточок.

«В результаті виконаних робіт ми отримали функціонуючий пункт незламності, якісне укриття для учасників освітнього процесу, внутрішньо переміщених осіб та жителів села. У перспективі, після закінчення війни, гімназія планує використовувати приміщення, як актовий зал для проведення масових заходів шкільної і позашкільної діяльності», - розповідають представники ініціативної групи.


В Україні проект «Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення» реалізується МБФ «Альянс громадського здоров’я» за фінансової підтримки Disasters Emergency Committee (Комітет з надзвичайних ситуацій, Великобританія) та за технічної підтримки Благодійної організації Christian Aid.

Мета проекту – підтримка спільнот, спрямована на забезпечення нагальних гуманітарних, соціальних та медичних потреб й гідного життя у кризових умовах.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації