середу, 27 березня 2024 р.

В Костополі обговорили план дій з реалізації Стратегії розвитку до 2030

В Костопільській громаді презентували Стратегію розвитку до 2030 року, яку громада напрацювала спільно з експертами в рамках програми Говерла. Участь в обговоренні взяли представники громади, міської ради, комунальних установ, представники програми Говерла та директорка Рівненського РВ Асоціації міст України Тетяна Грещук, а також представники Білокриницької громади, яка також напрацьовує власну Стратегію розвитку.  

Заступник міського голови Юрій Кузнюк зауважив – «Актив громади долучався до стратегічних сесій, були проведені глибинні дослідження, вивчили сильні та слабкі сторони громади. Тепер напрацьована Стратегія буде доступною до ознайомлення на сайті міської ради, упродовж місяця усі мешканці можуть з нею ознайомитися та внести свої пропозиції чи зауваження, лише після цього її буде винесено на голосування Костопільської міської ради.»




Тетяна Грещук у своєму виступі  зосередила увагу на можливостях громади, коли в неї вже є Стратегія розвитку. «Потрібно розвивати проєктний менеджмент, адже чимало пунктів Стратегії легше зреалізувати за підтримки різних міжнародних донорів. Костопіль завжди  був в лідерах у сфері економіки та промисловості, тому Стратегія має підсилити спроможність громади вцілому. Адже Стратегія громади відповідає обласній та Всеукраїнській стратегіям» - зазначила Тетяна Грещук. 




Повідомляє Рівненське РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації