понеділок, 11 березня 2024 р.

У Демидівці обговорили можливості працевлаштування жінок з-поміж ВПО

У Демидівській громаді відбулося засідання фокус-групи на якій говорили про робочі місця для жінок ВПО, започаткування власної справи, а також про ваучерну програму на отримання додаткової освіти.

Про це повідомляють на сторінці Агенції розвитку громад «Інтонація змін»:

«Ми продовжуємо проводити дослідження можливостей та викликів працевлаштування жінок ВПО на Дубенщині, радіємо, що допомагають нам в цьому процесі Благодійний фонд «Рокада» та місцева влада. 

Розвиток людського капіталу є однією із стратегічних цілей Демидівської селищної ради, тому вдалося зібрати близько 30 учасниць фокус групи, щоб поговорити про робочі місця, започаткування власної справи, а також про ваучерну програму на отримання додаткової освіти.

Щоб започаткувати та розвинути власну справу, потрібні ідея, знання, мотивація та підтримка, а на заваді можуть стати стан здоровʼя, відсутність необхідних навичок, страхи, невпевненість та місцеві стереотипи на зразок «а що скажуть люди». Нам знову вдалося гарно попрацювати, провести опитування та ще й відвідати релокований бізнес Royal Life Coffee – кавове виробництво, яке має чимало цікавих соціальних проєктів та розвиває культуру споживання кави в Україні», – йдеться у повідомленні. 



Підготовлено за матеріалами ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін»


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації