четвер, 14 березня 2024 р.

Вогнеборці-добровольці Корецької громади пойшли навчання в рамках впровадження проєкту «Вогнеборці»

Впродовж 11-14 березня 12 вогнеборців-добровольців Корецької територіальної громади, села Устя проходили навчання на базі місцевої частини в рамках впровадження проєкту «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом розвитку добровільних пожежних команд».


Проєкт реалізується Фондом міжнародної солідарності за фінансової підтримки Програми польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща та Офісу Координатора програм допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США в рамках 10-го раунду програми «Development Cooperation Partnership Program».

Під час навчань добровольці ознайомилися із способами та прийомами роботи з немеханізованим та механізованим інструментами, відпрацьовували вправи із зняття та розміщення пожежно-технічного обладнання та із забору води з вододжерел, вчилися правильно укладати та одягати спеціальний (захисний) одяг та спорядження, відпрацьовували встановлення автоцистерни на пожежний гідрант та подачу вогнегасних речовин до осередку пожежі. 

Також ознайомлювалися з основними правилами проведення рятувальних робіт та надання домедичної допомоги при опіках, перегріванні, відмороженні та переохолодженні.

Безмежно вдячні всій команді Вогнеборці за можливість участі жителів громади у проєкті, за всебічну допомогу та підтримку!

Підготовлено за матеріалами Корецької міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації