субота, 2 березня 2024 р.

Молодь Рівного запрошує на літературник «Марево» - відео


Вже кілька років у Рівному активно працює Молодіжна платформа LEAP. Навколо неї об’єднується активна   молодь, яка   впроваджує різні активності спрямовані на розвиток та самовдосконалення. Нині команда  на початок весни готує нову культурну подію для молоді – Літературник «Марево».

Це літературний культурний вечір, що сприятиме популяризації української культури та сучасних поетів серед молоді Рівного. Тут учасники можуть поділитися своєю поезією, ознайомитися з творчістю інших, а також дізнатися детальніше про рух шістдесятників.  Про підготовку до цієї події  у спеціальному інтерв’ю розповідає лідерка проєкту Поліна Кузьмич.
ВІДЕО

Тож вже невдовзі молодь знову може відвідати Літературник «Марево», який  відбудеться 17 березня 2024р. у Театрі ляльок.

У 2023 році команда Молодіжної Платформи LEAP реалізувала ряд культурно-просвітницьких заходів для молоді Рівного: 
3-денний табір UNITE CAMP з проєктного менеджменту головною метою якого є розвиток громадського активізму шляхом ознайомлення учасників із проблемами міста та пошуку їх рішення. 

Влітку проводили ряд благодійних активностей «Співай, допомагай, обіймай».
Провели сезон Cinema Talk. Разом дивились фільми та грали у кахут, провели благодійну лотерею серед відвідувачів кінопоказу, разом зібрали кошти на позашляховик для спецпідрозділу аеророзвідки 116 бригади ЗСУ.  
Необізнаність молоді в політиці є великою проблемою, особливо в наш час, тому команда створила проєкт «ПО ПОЛИЦЯХ» і завдяки повторному проведенню заходу, змогли охопити ще більшу аудиторію.
Ініціатива CREATE SELF – допомогла молоді  зрозуміти, що таке особистий бренд, навіщо він потрібен та як його створити.

Проєкт «Відчувай Виражай» допоміг краще зрозуміти свої емоції та навчив як їх можна виражати шляхом театрального мистецтва
Восени молодь зібралася на перший літературний захід «Марево», який відвідало біля 80 учасників.  






Публікацію підготовлено в рамках проекту «Посиленння політики рівних можливостей у Рівненській області», який реалізує ГО «Центр підтримки  громадських ініціатив «Чайка» завдяки підтримці Національного демократичного інституту (НДІ) та британського народу через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO)


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації