вівторок, 5 березня 2024 р.

Представниці Гощі взяли участь у столичному бізнес-форумі - Жінки/Бізнес/Відновлення

Весна спільноти U&WE Hub в Гощі розпочався зі столичного бізнес-форуму - Жінки/Бізнес/Відновлення. Участь у масштабному за кількістю учасників заході взяли регіональна координаторка  U&WE Hub Альона Вахер, власниця релокованого з Харкова бізнесу Тетяна Власова, рестораторка Ірина Островся та засновниця Міжнародного навчально-практичного центру психології та розвитку Юлія Бондар із Рівного.

Під час дводенного форуму представниці бізнесу Рівненщини комунікували з представниками міністерств економіки, цифрової трансформації, соціальної політики, народними депутатками, іноземними експертами. Також вони налагодили комунікацію з представницями бізнесу з усієї України, створивши нову спільноту для співпраці, обміну досвідом.    

Однією зі спікерок була Голова Організації CSR Ukraine - Марина Саприкіна. Під час виступу вона говорила про перспективу масштабування U&WE Hub по всій Україні, підвищення рівня навчальних програм, збільшення кількості залучених грантових програмам самозарадності спільнот у майбутньому.


За 9 місяців діяльності Хабу можна зробити висновок про його успішність та перспективу цього напрямку, попит на навчальні програми та інтенсиви з метою удосконалення та розвитку знань про основи підприємництва, менеджменту та податки. 

Спільнота U&WE Hub у Гощі стала мотиваційного стартовою площадкою для розвитку мережевої спільноти жінок у бізнесі по всій Україні. Кількість учасниць проєкту постійно зростає. 

Наразі діяльність U&WE Hub Гощанської громади вже шириться сусідніми громадами Рівненщини.

Підготовлено за матеріалами Гощанської селищної ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації