четвер, 24 листопада 2022 р.

Рівне виділило 5 мільйонів гривень з бюджету громади на допомогу жителям Херсону

Відбулась позачергова сесія Рівнеради: результати роботи. Інформуємо про результати засідання сесії Рівнеради, що відбулось 23 листопада. На порядку денному депутати розглянули вісім питань.

 Зокрема прийняли рішення про те, щоб:

затвердити Програму часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для співвласників багатоквартирних будинків на зиму. Мова йде про те, що жителі багатоквартирних будинків можуть придбати кілька генераторів для будинку, потужністю мінімум 4 кВт та отримати з міського бюджету за них у розмірі 70% від суми, але не менше 45 тисяч гривень.

внести змін до Програми надання шефської допомоги військовим частинам А-1573, А-1671 та А-2798 на 2021 – 2025 роки. Зміни передбачають збільшення фінансування з бюджету громади на 1200000 гривень.

також внесли зміни до Цільової соціальної програми забезпечення цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки Рівненської громади на 2021-2025 роки. Мова йде про облаштування сховищ та укриттів, які потребують ремонту, обладнання та доукомплектування.

А ще - внесли зміни до Програми розвитку міського електротранспорту Рівного на 2021–2025 роки у частині збільшення автопарку електробусів та Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста.

Крім того проголосували за безоплатне прийняття в комунальну власність громади обладнання від rescEU Shelter Шведського агентства з питань цивільних ситуацій та затвердили порядок організації роботи щодо отримання та розподілу гуманітарної допомоги. А на завершення роботи - проголосували про зміни до бюджету Рівненської міської територіальної громади, в рамках якого, зокрема, 5 мільйонів гривень з бюджету громади виділили на допомогу жителям Херсону.

За матеріалами Рівненської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації