четвер, 10 листопада 2022 р.

Завершено набір соціальних учасників на проект «Можливості без Меж»

Близько двох тижнів тривав набір учасників на участь у проекті «Можливості без Меж». Набір соціальних учасників уже закрито, адже їх зареєструвалося вже достатня кількість – розповідає координаторка проекту Надія Пивовар.  

«Нині ми активно працюємо аби залучити якомога більше волонтерів та благодійників, які готові поринути у наші активності, готові взаємодіяти з усіма учасниками проекту. Водночас ми вже збираємо та опрацьовуємо інформацію про наших соціальних учасників, які мають різні види інвалідності, та плануємо нашу подальшу роботу з ними. Перша зустріч-знайомство у форматі «Теплого вечора знайомств» наймовірніше відбудеться вже наприкінці наступного тижня. Тож активні рівняни ще мають змогу приєднатися до нашого проекту у ролі волонтера» - наголосила Надія Пивовар. 


Нині ми продовжуємо пошук волонтерів:

- Дорослих самодостатніх особистостей, котрі ведуть волонтерську діяльність від плетіння сіток до передачі авто для ЗСУ.

- Свідомих активних підлітків, які цінують і пропагують українську самобутність - нашу мову, історію, культуру.

Цього сезону у кожного соціального учасника з‘явиться два нових друга, а у кожному короткометражному фільмі ми переплетемо три маленькі історії в одну. 

«Ми вже заручилися підтримкою наших однодумців – Рівненська обласна клінічна лікарня, АРТ ГАЛЕРЕЯ Костянтина Качановського стане місцем першої зустрічі і локацією для проведення Вечора Прем‘єр. У програмі підготовки запланована екскурсійна поїздка у колиску українськості – етнопарк «Ладомирія»» - розповіла керівниця ГО «Нація Талантів» Оксана Ігас.


Учасники попередніх сезонів соціального проекту «Можливості без меж» поділились своїми враженнями та спогадами про ті теплі дні. 

 Олег Ягелюк - актор

«Можливості без меж» - це про добро та людяність, а такі якості не мають терміну давності.


Олена Єсип – викладачка вокалу

«Можливості без меж» - це проект, який об'єднує серця! Надзвичайно проникливі історії соціальних учасників, їх бажання та мрії, які стають реальністю при підтримці зіркових наставників та команди професіоналів проекту! Щиро радію, що мої учні були учасниками минулого сезону, й досі підтримують спілкування з новими друзями. Бажаю процвітання проекту «Можливості без меж»  та нових захоплюючих історій!

Мирослава Бакалець – бізнес леді, благодійниця

Особливий неповторний досвід в моєму житті разом зі сміливим та витривалим героєм Нікітою та великою дружньою командою проекту «Можливості без меж» . Це енергія, драйв, досвід, внутрішній виклик, позитивні емоції та згадка на все життя!!! Для мене «Можливості без меж» - це ще один доказ того, як важливо любити життя, цінувати кожний момент, розвиватися і ніколи Не здаватися! Адже найкращі речі в житті - прості, швидкоплинні та безкоштовні: любов, обійми, усмішки, друзі, сім'я, дитячий сміх, а головне, ЧАС, проведений разом! Ловіть Можливості! Цінуйте моменти! Для тих, кому відгукується - однозначно рекомендую!!!


Запрошуємо до співпраці - друзів попередніх сезонів, інформаційних партнерів, спонсорів та меценатів.

Третій сезон МОЖЛИВОСТЕЙ проходить в рамках проекту «Формула Стійкості» Інституту лідерства та управління УКУ за фінансової підтримки ЮНІСЕФ та Уряду Кореї.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації