пʼятниця, 4 листопада 2022 р.

Сім’ї ВПО та місцеві активісти у Сарненській громаді підготували смаколики для військових

«Спільнодія» у Сарненській громаді об’єднала разом місцевих активістів та внутрішньо-переміщені сім’ї, в рамках проекту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України» який реалізує громадська організація «Центр підтримки громадських ініціатив "Чайка". 

Захід відбувся у пришкільному інтернаті Сарненського ліцею «Лідер», сім’ї які нині тут проживають і стали активними  учасниками спільнодії.  Діти розповіли – приїхали з різних міст України, які нині є окупованими та практично знищені – Маріуполь, Херсон, Донецьк та інші. Спільні заходи та розваги – їм завжди до вподоби. Цього разу вчилися робити енергетичні батончики для військових. 

Півтора десятки учасників дізналися, як відбувається процес виготовлення батончиків і одразу взялися до роботи. Діти – клеїли наліпки на індивідуальні упаковки,  допомагали зважувати сухофрукти, насіння та горішки, спільно з дорослими ліпили та пакували смаколики. Кажуть, у такий спосіб відчувають, що допомагають захисникам наближати перемогу. А щоб було веселіше – почали співати українських пісень.  

Для виготовлення енергетичних батончиків Сарненська громада отримала усі необхідні матеріали та інгредієнти від організаторів -  сухофрукти, мед,  різні горішки та насіння, столове приладдя та електром’ясорубку. «Спільнодія» з виготовлення енергетичних батончиків відбудеться ще 4 рази у різних закладах громади, тож організатори запрошують усіх активних громадян до участі, адже у такий спосіб можна долучитися до волонтерства, знайти друзів і однодумців. 

                                    




Захід відбувся у межах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО «Центр підтримки громадських ініціатив "Чайка".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації