понеділок, 7 листопада 2022 р.

Молодь громади у Здолбунові налагоджує контакти з однолітками-переселенцями

У  Молодіжному просторі Home’Як днями відбулася зустріч з молоддю з числа внутрішньо переміщених осіб, яка нині проживає у Здолбунівській громаді.

До зустрічі готувалися заздалегідь: у межах  програми «Мріємо та діємо» відвідувачі молодіжного простору сформували продуктові пакети. Їхній вміст надійшов до громади  завдяки співпраці з Проєктом «Зміцнення громадської довіри» (UCBI III) в межах програми «Мріємо та діємо», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


Під час зустрічі молодь громади поспілкувалася з гостями та презентувала їм свою діяльність. Гостей запросили долучатися до майбутніх заходів, а також передали їм гуманітарну допомогу. Тож такі зустрічі у молодіжному просторі триватимуть.

Нагадаємо, молодіжний простір Home’Як  діє на базі Здолбунівської філії-бібліотеки для дітей та юнацтва. Тут молодь громади має змогу спілкуватися, обговорювати бачення розвитку громади та втілювати свої ідеї.

Повідомляє Здолбунівська міська рада


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації