пʼятниця, 25 листопада 2022 р.

Комунальні заклади у Привільненській громаді перевели на альтернативне паливо

Упродовж  2019-2022 років в Привільненській громаді облаштовано 7 твердопаливних котелень для обігріву приміщень Привільненської, Молодавської, Іваннівської, Бортницької шкіл та приміщень Молодавського дитсадку та ФАПу.  

Облаштовано котельні для обігріву Молодавського та Малосадівського старостинських офісів, де також розміщені ФАПи, бібліотеки. Відновлено опалення клубу в селі Кривуха.

Для підтримки відповідного температурного режиму в закладах та установах та безперебійної роботи твердопаливних котлів громадою закуплено генератори електричного струму.

На даний час завершуються роботи з облаштування ангарів для зберігання твердого палива на територіях Іваннівської гімназії та філії Привільненського ліцею у с.Бортниця.

Проведена громадою робота з переведення котелень на альтернативні види палива суттєво зменшила видатки місцевого бюджету, адже нині для обігріву приміщень використовуються дрова, що були отриманні в результаті розчищення територій громади (в т.ч.кладовищ), тюкована солома, щепа, торфобрикет тощо.

За матеріалами Привільненської громади

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації