середа, 16 листопада 2022 р.

Формування команди та налагодження дружніх взаємин - основа успішної роботи та досягнення поставлених результатів

Упродовж двох днів команда проекту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України» - працювала над формуванням згуртованості у форматі – Тімбілдінг. 


Нагадаємо  проект «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка». 

Робочу зустріч команди відвідали представниці партнерської організації Пакт з Києва.

Першочергово усі фахівці, які залучені до реалізації проекту на Рівненщині – а це 4 громади – Сарненська, Острозька, Гощанська та Шпанівська – разом проаналізували уже пророблену роботу за  три місяці проекту. До різноманітних заходах у чотирьох громадах та у місті Рівне вже долучилося понад 900 унікальних учасників. Адже в рамках проекту реалізується чимало різнопланових активностей  для місцевих жінок, ВПО, вразливих категорій населення. 

Зокрема, відбулися семінари та тренінги на теми: 

Права жінок та жіноче лідерство. Протидія гендерно зумовленому насильству і дискримінації

Тренінги з протидії торгівлі людьми

Інтеграція в громаді та соціальна згуртованість. 

У всіх громадах активно працюють б’юті студії та заняття з фітнесу, а також разом учасники та учасниці  виготовляють енергетичні батончики для військових в рамках активності «Спільнодія». 


Під час тренінгу команда зробила глибокі напрацювання на майбутнє, обговорили які нині виникають труднощі під час роботи, та як їх можна вирішити.  Усі учасниці висловили свої сподівання на подальший термін роботи та плани в рамках проекту. 


Ольга Стецюк – координаторка проекту в Острозькій громаді

Проєкт чудовий, актуальний, потрібний і продуманий ідеально. Навіть те що ми-координаторки і вся команд Центр підтримки громадських ініціатив "Чайка" зустрілися аби проговорити наші досягнення, невдачі, плани, успіхи, подивитися назад, зрозуміти, що було не так виправити, додати, а головне помріяти про продовження...

Такі командотворення дають можливість спільно побачити наші досягнення і навчити самозарадності, почути думки інших колег і точно знати що все ти робиш добре! 

Безмежно щаслива, що є частинкою проєкту, а ще більше рада, що можу допомогати нашим жінкам ВПО ставати впевненішими і щасливішими! 

Заходи відбулися у межах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО «Центр підтримки громадських ініціатив "Чайка". 













Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації