понеділок, 21 листопада 2022 р.

Теплий Вечір Знайомств об’єднав нових учасників проєкту «Можливості без меж»

Третій сезон Соціального інклюзивного проєкту «Можливості без меж» вперше зібрав усіх учасників та волонтерів на Теплий Вечір Знайомств. Цьогоріч до участі у Проєкті долучилося 15 соціальних учасників – це  діти та молодь з різними видами інвалідності – та 30 активних рівнян, які своєю діяльністю наближають нашу спільну перемогу, допомагають іншим та щодня популяризують любов до України.  

Під час зустрічі усі познайомилися, розповіли трішки про себе і свої захоплення, сформували творчі групи у складі трьох осіб та обмінялися подарунками.  

Далі на учасників Проєкту чекає двомісячний насичений період підготовки – спільні офіційні заходи, майстер-класи, невеличка подорож, зйомки соціальних відеороликів та фотоетюдів, а ще багато сюрпризів. Усі готові відеоролики творча команда разом із учасниками презентує під час заключного офіційного заходу – урочистого «Вечора Прем’єр».

Олена Медведєва – дитяча письменниця, засновниця бренду «Креативна книга», психолог:

«Шанована в Рівному ГО «Нація Талантів» сьогодні оголосила про початок третього цікавенного сезону – щорічної затребуваної ініціативи «Можливості без меж». Це про особливих діток Рівного, їхні таланти та шляхи втілення у реальність особливих дитячих мрій. Захід відбувся у мистецькому сховищі Рівненської обласної клінічної лікарні. Шляхом жеребкування було вирішено, що я працюватиму з обдарованою дівчиною Мариною Усенко. І це прекрасно, адже її вироби з полімерної глини давно привернули мою увагу. Отже, попереду різдвяні дива, сюрпризи і наша Перемога!»

Олена Єсип – викладачка вокалу:
«Можливості без меж» – проект, який наповнений добром, турботою та любов'ю до життя!  Спасибі за те, що об'єднуєте, мотивуєте! Радію знайомству з Олечкою Трохимчук – дівчинкою, яка любить співати! Це мене особливо тішить! По традиції ми символічно обмінялись подарунками! А ще чекаємо на зустріч з нашою напарницею у проекті Тетяною Демченко.  Радію зустрічі з чарівними рівнянками Марією Шевчук та Тетяною Кравчук. І вітаю з участю у проекті Артема Мельничука – учня КЗ «Клеванська спеціальна школа №1  1-3 ст.  РОР», учасника вокального ансамблю «Квіти України».

Керівниця Проєкту Надія Пивовар:
«Ми раді зустрічі з усіма нашими учасниками.  У такий важкий час ми об’єднуємо наші зусилля, підтримуємо один одного та прагнемо подарувати краплиночку добра нашій молоді. Спільні заходи сприятимуть позитивному настрою та появі нових друзів, які потребують нашої підтримки».




Голова правління ГО «Нація Талантів» Оксана Ігас:
«Ми інколи дивуємося, яким магічним способом формуються пари і трійки наших учасників. Кожна наступна історія особистості доповнює попередню. Тішимося гарним емоціям та добрим намірам взаємодії у Третьому сезоні Соціального проекту. Віримо, що і у цім році, як і у двох попередніх, кожен відчує, знайде, відкриє щось тільки для себе. А ще знаємо, що ці зустрічі-знайомства невипадкові і що дорогою втілення буде чимало інсайтів, а на завершення – багато вдячностей. І ще. Ще щиро сподіваємося, що спілкування буде продовжуватися і у кожного учасника з‘явиться як мінімум одна пара щирих друзів».


Для довідки: 

Проєкт «Можливості без меж» у 2020 році отримав перемогу Всеукраїнського конкурсу проєктних ініціатив «Волонтерство: від усвідомлення до дії», до Міжнародного дня волонтера та Дня благодійництва. 

У вересні 2021 року відеоролик «Вивчіть кілька фраз жестовою мовою» був нагороджений у номінації «Соціальна реклама дитячої студії» на ХІІІ Міжнародному дитячому медіафестивалі «Дитятко», який відбувся у Харкові. 

А вже наприкінці 2021 року наш Проєкт отримав перемогу в конкурсі «Кращі практики молодіжної роботи Рівненської області 2021 року» від Управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації.

У вересні 2022 року відеоролик «Давайте разом бачити серцем» став Дипломантом та потрапив до фіналу Міжнародного  дитячого медіафестивалю «Дитятко» у номінації «Соціальна реклама».

Третій сезон проєкту «Можливості без меж» громадської організації «Нація Талантів» проходить в рамках проєкту «Формула Стійкості» Інституту лідерства та управління УКУ за фінансової підтримки ЮНІСЕФ та Уряду Кореї»


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації