вівторок, 29 листопада 2022 р.

Польські партнери продовжують допомагати Радивилівській громаді

За час війни із Гміни Нове - Радивилівській громаді вкотре надано медзасоби для реабілітації, ліки, одяг, дитяче харчування.

А також два потужних електрогенератори – для підтримки важливих об’єктів життєдіяльності населення на випадок відсутності світла.

Благодійний вантаж було спрямовано у Радивилів в форматі домовленостей міського голови Миколи Карапетяна та бурмістра Гміни Нове Чеслава Волінського.

Благодійний вантаж польська сторона передала очільнику Радивилівської громади Миколі Карапетяну та генеральному директору КНП «Радивилівська центральна міська лікарня» Федору Стецюку під час їх нещодавнього візиту у Гміну Нове. Зібрана допомога призначена, в основному, для підтримки та матеріального забезпечення закладів охорони здоров’я громади у воєнних реаліях.


Один з генераторів передадуть Радивилівській міській лікарні – для безперебійної роботи пологового відділення у період блекауту. Інший генератор забезпечить альтернативне енергоживлення місцевому управлінню державної казначейської служби.

Один з цих пристроїв для потреб українців власним коштом придбав приватний підприємець Польщі Вєслав Клопотовський.

Глибоко цінуємо!  Щиро вдячні за Вашу підтримку - Urząd Gminy Nowe

За матеріалами Радивилівської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації