неділя, 11 лютого 2024 р.

Співпраця жіночих організацій сприяє активному розвитку громадської активності - відео


Зустрічі у дружньому колі жінок - це про любов до себе, піклування, гарний настрій та ресурс, який ми отримуємо при спілкуванні – розповідає керівниця ГО Простір жіночих можливостей «АктивнаЯ» Орина Витовщик. 
У спеціальному інтерв’ю Орина Витовщик розповіла, як нині працює організація у Корецькій громаді. 
ВІДЕО

На базі молодіжного простору «КоТуса» постійно організовують різні активності для жінок та дітей.  Наприкінці січня відбувся майстер-клас з виготовлення масажних аромасвічок. Майстер-клас з виготовлення Стрітенської свічки організували для учнів 




Сапожинської ЗЗСО. В теплій атмосфері ароматного воску дітки дізнались про значення свічки та як її можна використовувати в повсякденному житті. Кожен виріб є  унікальним. Такі моменти залишаться в дитячій пам'яті назавжди. 
Також у своїй роботі почали використовувати ігропрактики, завдяки психологічній грі «Краща версія себе» учасниці поринули у свій внутрішній світ. 
Членкині організації також підвищують свій професійний рівень та профільних фахівців громади. Наприкінці 2023 року організували  навчання про ігрові технології від Спілки жінок Рівненщини, для освітян, психологів та громадських активістів.
А вже у січні взяли участь в тренінгу на тему: «Освітні ігротехнології в офлайн та онлайн форматах, як інноваційна ігрова діяльність»  - організатори Спілка жінок Рівненщини, Академія фінансової грамотності. 
Закріплюють нові знання на практиці.  Зокрема, організували сімейний ігровий турнір «Відбудуємо Україну», котрий провели учасниці методичного семінару Людмила Ошурко для дорослої команди та Ольга Осипчук - для дитячої групи.
Діти грали в «Лісові комерсанти». Вчилися по дорослому приймати рішення, накопичувати банківські ресурси тощо.
Турнір виявився новим та пізнавальним досвідом для кожного. Учасники відчули силу командної співпраці. Це стало не лише захоплюючим дозвіллям, а й можливістю навчитися по новому дивитись на власну Батьківщину, розвинути стратегічне мислення та, звісно ж, насолодитися позитивними емоціями у колі дружнього спілкування.

Публікацію підготовлено в рамках проекту «Посиленння політики рівних можливостей у Рівненській області», який реалізує ГО «Центр підтримки  громадських ініціатив «Чайка» завдяки підтримці Національного демократичного інституту (НДІ) та британського народу через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO)







Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації