вівторок, 13 лютого 2024 р.

У Привільному обговорили актуальні питання органів місцевого самоврядування - відео


У Привільненській громаді відбулася робоча зустріч щодо вивчення та обговорення проблемних питань  органів місцевого самоврядування та фахової підтримки працівників ради. Участь у робочій зустрічі взяли виконавча директорка Рівненського РВ АМУ Тетяна Грещук та консультанти з питань бюджету та комунікацій. 

Тетяна Грещук коротко презентувала головні завдання Асоціація міст України на 2024 рік та підсумувала роботу по основним напрямках 2023 року.  Спільно з учасниками зустрічі, а це голова громади, заступники та профільні фахівці сільської ради,  обговорили ряд актуальних питань. 
ВІДЕО
З’ясували як сформувати запит до фахівців вищої ланки, аби надали конкретні  роз’яснення щодо проблемних питань, сформували перелік питань, які варто винести на обговорення засідання Рівненського РВ АМУ. Водночас нагадали про роботу фахових майстерень при регіональному відділенні АМУ. 




Голова громади Юрій Момотюк нагадав, які нині є першочергові питання в громаді, зокрема, допомога військовим, за час війни купили понад 10 авто, чимало актуального обладнання  для військових за власні кошти - зарядні станції, тепловізори, термобілизну і так далі. Продовжують роботу з розвитку індустріального парку, налагоджують та вдосконалюють міжнародну співпрацю з партнерами громади, особливу увагу приділяють розвитку молоді та соціальній сфері, налагоджують ефективну роботу з бізнесом задля розвитку громади.  
Повідомляє Рівненське РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації