пʼятниця, 9 лютого 2024 р.

У Білокриницькій громаді обговорили потреби молоді в рамках проєкту «ІМПУЛЬС»

Новий проєкт для молодіжних працівників та працівниць «ІМПУЛЬС» презентували в Костополі. Проект реалізує ГО «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», яка стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

На Рівненщині партнерами проєкту є три організації - ГО «Центр громадських ініціатив «Віадук», ГО «Центр суспільних дій CIVITAS» та ГО ЗЕОН. В межах проєкту ментори та тренери охоплять 10 громад в Рівненській  області, в рамках роботи будуть проведені дослідження, базовий та спеціалізовані тренінги програми «Молодіжний працівник», а також адвокація молодіжної роботи у громадах. 


Тренерка програми «Молодіжний працівник» Оксана Вільчинська розповіла чому важливо підвищувати професійний рівень фахівців, які  працюють з молоддю, адже молодь це актив громади та її майбутнє. 

Голова громади Тетяна Гончарук переконана – співпраця та робота в межах проєкту стимулюватиме молодь громади до більш активної роботи, адже вони також потребують нових знань та підтримки з боку дорослих професіоналів. 



На першій зустрічі учасники під керівництвом менторів визначили молодіжні потреби та запити у громаді у форматі фокус групи. Проєкт «Імпульс» дає початок ще більш ґрунтовній роботі з місцевою активною молоддю, що допоможе молодим лідерам якісніше інтегруватись у функціонування громади «з середини», реалізовувати свої ідеї та ініціативи для її розвитку.


Зокрема вже за тиждень у Рівному відбудеться трьохденний навчальний базовий тренінг для молодіжних працівників, до участі запрошують міні команди з громад партнерок проєкту.





Проєкт «ІМПУЛЬС» реалізовує громадська організація «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», яка стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації