понеділок, 19 лютого 2024 р.

На Рівненщині розпочали фахову підготовку молодіжних працівників

У Рівному розпочався трьохденний базовий тренінг для молодіжних працівників.  Учасників навчання привітали Сергій Подолін перший заступник голови Рівненської ОДА, Віталій Ліпський начальник управління у справах молоді та спорту ОДА, представниця  Програми «Говерла» у Рівненській області Наталія Головач, а також тренери та ментори проєкту.

«Криза - час великих ризиків і втрат, але разом із тим - не менших можливостей. Молодь - рушійна сила українського суспільства, яка розвиває нашу країну під час війни в різних напрямках, зокрема в лавах ЗСУ, волонтерстві, IT, комунікаціях, творчості тощо. Саме тому сучасна молодь має вміти посилювати молодіжні ініціативи, отримувати ресурси на впровадження змін, а також залучати менторську допомогу. Це покоління змінотворців», - сказав Сергій Подолін. 

Нагадаємо, проект реалізує ГО «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», яка стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». На Рівненщині партнерами проєкту є три організації - ГО «Центр громадських ініціатив «Віадук», ГО «Центр суспільних дій CIVITAS» та ГО ЗЕОН.

Віталій Ліпський зазначив -  «У нас сьогодні не проста ситуація, але ми мусимо працювати для молоді, не заважати їй і допомагати, і пам’ятати, що молодь це наше сьогодні. Адже майбутнє – це далеке і незрозуміле, ми маємо зараз активно працювати з молоддю, щоб вони не виїзджали, а залишались  в Україні, щоб в громадах  їх бачили і чули, дослухалися, разом з керівництвом громад спільно робити усе можливе для молоді» - зазначив Віталій Ліпський. 

Загалом програма охоплює чотири області - Рівненську, Волинську, Закарпатську та Одеську. Участь в проєкті беруть представники 10 громад партнерок програми «ГОВЕРЛА». Мета цього проєкту – зміцнити молодіжну політику у громаді, навчаючи та підтримуючи молодіжних працівників.




Проєкт «ІМПУЛЬС» реалізовує громадська організація «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», яка стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації