четвер, 22 лютого 2024 р.

Фахівці з Березнівської та Вараської громад продовжують навчання в Українському католицькому університеті

В УКУ розпочалася друга навчальна програма для представників 12 територіальних громад з різних куточків України: Марганецька, Зеленодольська, Мирівська, Березнівська, Червоноградська, Сумська, Роменська, Менська, Шосткинська, Верховинська, Вараська, Лозівська.

У межах курсу «Фандрейзинг для територіальних громад» учасники вчаться розробляти стратегії проєктів, писати грантові заявки, говорять про глобальні виклики у цій сфері. 

«Усі учасники дуже мотивовані і готові до великих звершень. Сподіваюся, що через три дні роботи ми вийдемо з готовими проєктами, які зможемо подати на фінансування до різних міжнародних фондів», ― розповідає Андрій Хімяк, викладач навчальної програми «Фандрейзинг для територіальних громад», заступник керівника відділу розвитку УКУ, керівник сектору роботи з грантами.

Програма триває до 23 лютого і є частиною проєкту «Посилення спроможності громад для відбудови через пілотування їхньої взаємодії з університетами», реалізованого Альянс українських університетів за підтримки Міжнародний фонд "Відродження". 

«Кожна громада делегує на навчання різних фахівців, тому нам вдається познайомитись, обмінятись досвідом з багатьма людьми. Це є великою цінністю, як і для університетів, так і для громад», ― ділиться Катерина Шуварська, координаторка проєкту «Посилення спроможності громад для відбудови через пілотування їхньої взаємодії з університетами».

В межах цього програмного навчання учасники дізнаються більше про фандрейзинг, розробку його стратегії, написання грантової заявки, методи та інструменти фандрейзингу, комунікацію в межах цього процесу та загалом про глобальні виклики й інновації у цій сфері у XXI столітті. Водночас значна частина робочого часу буде виділена написанню грантової заявки.

Це друге з шести програмних навчань, які фахівці громад мають пройти в межах проєкту «Посилення спроможності громад для відбудови через пілотування їхньої взаємодії з університетами».

Нагадаємо, що у межах цього проєкту Український католицький університет співпрацює з Березнівською міською  та Вараською міською громадами у Рівненській області.

Підготовлено за матеріалами УКУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації