середа, 21 лютого 2024 р.

З гуманітарним вантажем Привільненську громаду відвідали волонтери із Фінляндії

В знак дружби та налагодженого міжнародного партнерства в Привільному піднято прапори Фінляндії та Польщі.

З черговим гуманітарним вантажем Привільненську громаду відвідали волонтери із Фінляндії, з котрими співпрацюємо протягом 2 років. За цей час окрім допомоги ВПО, військовим, лікарням та шпиталям за співпраці із даними волонтерами нашим установам передано автомобіль швидкої допомоги, 40 компютерів, 12 проекторів та автобус на 48 місць. 

За час співпраці іноземні друзі називають Привільне своїм другим домом. Доставлений гуманітарний вантаж з Фінляндії (корм для тварин) вже сьогодні передано до Центру стерилізації тварин у м.Рівне, а одяг – перенаправлено в одну з громад Київщини, де наявна велика кількість ВПО.

Одними із перших від початку повномасштабної війни плече допомоги нашій громаді надали наші польські друзі та вже в березні 2022 року передали для Привільненських рятувальників спеціалізований пожежний автомобіль. Окрім гуманітарної допомоги гміна Вішнєв Республіки Польща у важкий час передали громаді генератори, а діти нашої громади мають можливість два роки поспіль проводити частину літніх канікул на території партнерської громади.

На знак поваги до польського та фінського народів, котрі невтомно допомагають Україні   15 лютого поруч адмінприміщення Привільненської громади врочисто піднято прапори Фінляндії та Польщі.

Привільненська громада висловлює подяку нашим міжнародним партнерам, друзям за підтримку та надійне партнерство!

Підготовлено  за матеріалами Привільненської громади

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації