пʼятниця, 16 лютого 2024 р.

У Дубні невдовзі розпочнуть будівництво житла для ВПО

У   Дубні підписали договори між Дубенською міською радою і представниками генерального підрядника та технічного нагляду у рамках реалізації грантового проєкту «Підтримка ЄС у забезпеченні житлом внутрішньо переміщених осіб у Дубно» за програмою ЄС «Житло для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та відновлення звільнених міст в Україні». Проєкт фінансується Європейським Союзом за підтримки Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО). Нагадаємо, що Дубно стало одним з шести міст в Україні, де завдяки підтримці ЄС @EuropeanUnioninUkraine стало можливим будівництво багатоквартирного будинку для ВПО з дотриманням усіх екологічних норм та вимог.

Загальна сума грантового контракту становить близько 5 000 000 євро. За ці кошти має бути збудований п’яти поверховий житловий будинок у місті Дубно з укриттям в підвалі, опорядженням всередині квартир та мінімальним набором необхідних меблів, для проживання внутрішньо переміщених осіб. У кожній з трьох секцій передбачається облаштування пасажирських ліфтів, вантажопідйомністю 1000 кг, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю.

Контрактну угоду підписано між управлінням архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та земельних відносин Дубенської міської ради та підрядною організацією “РЕНОМЕ - ЄВРОБУД”. Також, укладено договір на виконання робіт з технічного нагляду по даному об’єкту з приватним малим підприємством - фірмою “СПЕЦРЕМБУД”.

Міський голова Василь Антонюк подякував усім причетним до роботи над важливим інвестиційним проєктом, який дасть змогу отримати новий дім багатьом людям, які втратили житло через війну в Україні, побажав усім учасникам зустрічі подальшої плідної співпраці.

Підготовлено за матеріалами Дубенської міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації