четвер, 1 лютого 2024 р.

Відкриття Молодіжного інтеграційного центру «Кенеберг» у Смизькій громаді - відео


Молодіжний інтеграційний центр «Кенеберг» запрацював у Смизькій громаді, що на Дубенщині.  Новий простір – це результат реалізації двох послідовних проєктів за фінансової підтримки Aгентства ООН у справах біженців в Україні у співпраці з Благодійним фондом «Рокада» та Смизькою селищною радою. 

Ініціаторами центру стали Молодіжна рада Смизької громади спільно з місцевою Радою ВПО, бібліотекою та Агенцією розвитку громад «Інтонація ЗМІН».  Для цього була проведена комплексна адвокаційна кампанія, підготовлені дві проєктні заявки, опитування молоді та розроблена програма розвитку молодіжного середовища Смизької громади.
ВІДЕО
Під час відкриття Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН» підписала меморандум про співпрацю з БФ «Рокада» Рівне. Метою подальшої взаємодії є розвиток малих громад та молодіжного середовища, інтеграції ВПО, вивчення потреб ВПО у працевлаштуванні, розвиток жіночого, в тому числі соціального підприємництва, самозайнятості у приймаючих громадах Рівненщини. Домовилися також популяризувати тему партнерства та соціальної згуртованості на місцевому рівні, щоб підвищувати спроможність органів місцевого самоврядування і локальних організацій у побудові довгострокових проєктів. 

На відкритті центру побували партнери та міжнародні донори. Виконавча директорка Рівненського РВ АМУ Тетяна Грещук привітала громаду з новими можливостями для молоді. 




Повідомляє Рівненське РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації