вівторок, 13 лютого 2024 р.

Проєкт «ІМПУЛЬС» презентували на Рівненщині

У громадах Рівненської області презентували новий проєкт для молодіжних працівників та працівниць «ІМПУЛЬС». Проєкт «ІМПУЛЬС» покликаний надати ресурси та експертизу для зміцнення молодіжної політики у громаді, навчаючи та підтримуючи молодіжних працівників, щоб у відповідних управлінських процесах голос молоді був якомога гучнішим та інфраструктура для молоді у громаді розвивалась.

Біла Криниця
Команда тренерів та менторів завершила презентацію в рамках проєкту, який реалізує ГО «Асоціація молодіжних працівників України», там зустрілися з представниками міських рад, активною молоддю та громадськими активістами. 

Наталя Чигир заступниця начальника Управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА розповіла – «Спеціалісти управління надаватимуть комунікаційну підтримку в рамках проєкту, а також будуть долучені до головних активностей, адже нині вимог до реалізації молодіжної політики багато, однак законодавча база не допрацьована, тому правила часто змінюються».

Гоща

Керівниця ГО «Центр громадських ініціатив «Віадук»  Оксана Вільчинська детально презентувала основні завдання та активності в рамках проєкту, наголосила на важливості розвитку молодіжної політики, яку мають впроваджувати молодіжні працівники спільно з молоддю. 

Корець
Володимир Зиль, тренер програми «Молодіжний працівник» розповів чому важливо підвищувати професійний рівень фахівців, які  працюють з молоддю, адже молодь це актив громади та її майбутнє. 

З громадою також працюватимуть досвідчені ментори, які спільно з командою оберуть пріоритетні теми над якими будуть працювати упродовж 5 місяців. 


Здолбунів
На першій зустрічі учасники під керівництвом менторів визначили молодіжні потреби та запити у громадах у форматі фокус групи. Проєкт «Імпульс» дає початок ще більш ґрунтовній роботі з місцевою активною молоддю, що допоможе молодим лідерам якісніше інтегруватись у функціонування громади «з середини», реалізовувати свої ідеї та ініціативи для її розвитку.


Острог

Нагадаємо, в межах проєкту ментори та тренери охоплять 10 громад партнерок проєкту Говерла в Рівненській  області, передбачені дослідження, базовий та спеціалізовані тренінги програми «Молодіжний працівник», а також адвокація молодіжної роботи у громадах. 



Сарни

Проєкт «ІМПУЛЬС» реалізовує громадська організація «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», яка стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації