четвер, 29 лютого 2024 р.

Громади Рівненщини продовжують допомагати військовим

Рокитне

+ 25 дронів від Рокитнівської громади та БФ «Відповідальні українці» вирушили на Схід. Працівники бюджетних установ громади (заклади освіти, медицини, комунальні підприємства та установи, селищна рада та її структурні підрозділи, благодійники) спільно зібрали 500 тис 413 грн для придбання дронів нашим захисникам. Цих коштів вистачило на 27 «пташок», 25 з яких вже поїхало на фронт. 


Нагадаємо, триває марафон фонду Відповідальні українці та «Іменний дрон для армії». 

Долучайтесь:

задонатьте на збір 18 000 грн та станьте спонсором іменного ударного дрона-камікадзе.

Логотип компанії або персональне послання від вас на дроні, палаючих окупантів - гарантуємо!

Сарни

Днями Сарненська громада підсилила бійців 33-ї ОМБ за ініціативи міської ради та за сприяння Благодійного Фонду «Доброта» та  передали пікап для виконання бойових завдань на Донеччині.

Корець

Чергову допомогу від друзів волонтерів з Німеччини отримала Корецька громада.  Цього разу для військових теплі речі (пледи), медикаменти, турнікети, продукти, гігієна, антисептики, крісла колісні. Вся отримана допомога буде передана для наших хлопців, які знаходяться в зоні бойових дій.

Дякуємо міжнародній організації SOS-Ukraine, а також Громадській організації «Єдина Громада Полісся», за надану допомогу та підтримку. Дякує громада незмінному волонтеру водію Макаревичу Ф. І.

Ми наближаємо перемогу України щодня. Кожен на своєму фронті.

За матеріалами громад Рівненщини


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації