середа, 13 грудня 2023 р.

У Корецькій громаді можливостями проєкту «єРобота» скористалися 22 підприємці


Станом на 12 грудня 2023 року 22 підприємці Корецької громади отримали грантове фінансування від держави на загальну суму 5,2 млн гривень, а це в свою чергу близько 40 новостворених робочих місць. Такі поточні підсумки реалізації грантової програми «єРобота: Своя справа» за 11 місяців 2023 року.
Підприємці реалізовуватимуть свої бізнес-проекти в сферах: роздрібної торгівлі; громадського харчування; виробництва харчових продуктів, діяльності автотранспорту, ветеринарної діяльності,
аптечної справи, переробної промисловості.
Участь у програмі може взяти громадянин України, який уже має бізнес та хоче його розширити або започатковує власну справу. Отримати можна до 250 000 грн. Натомість потрібно працевлаштувати від однієї до двох осіб залежно від суми гранту.

Нагадуємо, що в рамках проєкту «єРобота» через портал «Дія» доступні п’ять програм («Грант на власну справу», «Грант на сад», «Грант на теплицю», «Грант на переробне підприємство», «Грант для ветеранів та членів їх сімей»). 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації