четвер, 14 грудня 2023 р.

На Рівненщині стартувала друга хвиля програми для молоді UPSHIFT - відео


У Рівному відбувся навчальний  4-х денний буткемп - офлайн-тренінг за методологією Human Centered Design (людино-орієнтований дизайн).
На одному майданчику зібралося 10 команд молоді з різних куточків Рівненщини – місто Рівне, Острозька, Здолбунівська, Дубенська та Острожецька громади.  Під час тренінгу учасників супроводжували професійні ментори, які разом з командами розробляли свої проєктні ідеї,  які мають на меті вирішити проблему, та презентували їх  експертам.

Нині команди після буткемпу опрацьовують свої ідеї та напрацьовані матеріали, щоб трансформувати їх у проєкт та сформувати бюджет для реалізації.
Команди також проводили самостійно дослідження проблеми. У другій хвилі команди обрали наступні теми для подальшої роботи – екологія, популяризація україномовного контенту, статеве виховання, розвиток молоді та молодіжних просторів, розвиток молодіжного радіо,  популяризація культури в цілому та інші теми. 


Тож, вже невдовзі молодь на практиці втілить свої ідеї у своїх громадах та  навчальних закладах, слідкуйте за анонсами подій у соціальних мережах. 

Третя хвиля UPSHIFT на Рівненщині стартуватиме вже у лютому 2024 року.  







Ця публікація  створена в межах програми UPSHIFT, яка у Рівненській області реалізується ГО «Будуємо Україну Разом», за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Японії. ЇЇ  зміст є відповідальністю учасників програми UPSHIFT та не обов'язково відображає позицію ЮНІСЕФ та уряду Японії.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації