пʼятниця, 1 грудня 2023 р.

Український культурний фонд провів інформаційний день у Рівному - відео


Інформаційний день у Рівному. Український культурний фонд у партнерстві з управлінням культури і туризму Рівненської ОДА презентували новий грантовий сезон 2024 року. 
З вітальним словом до учасників зустрічі звернулася начальниця управління культури і туризму Рівненської ОДА Любов Романюк, вона зазначила "Це додаткові можливості розвитку кожної окремої інституції, а також додаткові можливості для становлення культурного напрямку нашої країни. Ось ця підготовка грантових можливостей і є маленький крок до виконання ваших стратегій."
ВІДЕО
Виконавчий директор Українського культурного фонду Владислав Берковський детально розповів про умови подання проєктних заявок у новому грантовому сезоні 2024 року. Першою для заявників відкрили програму "Культура без бар'єрів".  Владислав Берковський наголосив - "Попри війну в Україні - Фонд продовжує роботу, сьогодні змінилися наскрізні пріоритети діяльності Фонду, тому заявники повинні детально вивчити усі вимоги та зрозуміти  чи є ваша ідея актуальною. Такі зустрічі відбуваються у багатьох містах України, головна мета таких зустрічей поінформувати сферу культури, мистецтв та креативних індустрій Рівненщини про можливості які надає  Український культурний фонд. "
Обговорили - основні документи, які необхідні для участі в конкурсах, дізнались які пріоритетні цілі та програми доступні, а також розібрали найтиповіші помилки під час заповнення аплікаційних пакетів. Обговорили зміни в частині фінансування, які витрати є прийнятними та не прийнятними, а також суперечливі витрати. 
 Частина  питання-відповіді - активізувала учасників зустрічі, адже кожен міг напряму поставити своє питання та отримати відповіді від представників Фонду. 




До участі приєдналися представники культурних інституцій Рівного та громад Рівненської області.
Повідомляє Рівненське РВ АМУ  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Громади продовжують м'яку інтеграцію ВПО через занурення в історичне минуле Рівненської області

Співпраця Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА, Ради з питань ВПО при Березнівській міській раді та БО «БФ «Рокада» сприяла проведенню екск...

Популярні публікації