вівторок, 19 грудня 2023 р.

Що таке шкільне самоврядування – вивчали у Гощанській громаді

Перший тренінг «Що таке шкільне самоврядування» для команд педагогів та учнів шкіл відбувся у Гощанській територіальній громаді.  

Його провела МГО «Інститут Суспільних Ініціатив» у межах проєкту «Успішна школа через ефективне самоврядування».

Тренінг був і пізнавальним, і водночас цікавим для учасників, оскільки відбувся в інтерактивній формі, з практичними вправами та завданнями. Учасники отримали можливість обговорити та розібратися у функціях, які вони виконують в школі.

А далі учасників та учасниць проєкту чекають наступні офлайн-тренінги, а також менторські зустрічі. Там вони сформуються як міцна команда, зрозуміють проблематику свого навчального закладу та створять власний проєкт.

Проект «Успішна школа через ефективне самоврядування» є важливим кроком у впровадженні новаторських підходів до розвитку шкільного самоврядування та формування активної громади. Ми віримо, що спільними зусиллями ми зможемо зробити наші школи ще кращими та ефективнішими! 




Проєкт «Успішна школа через ефективне самоврядування» реалізується в межах програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID - US Agency for International Development та виконується IREX.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації