середа, 6 грудня 2023 р.

У Здолбунівському дитсадку «Усмішка» сьогодні відкрили ресурсну кімнату

Ресурсна кімната - це спеціально обладнаний освітній простір, спрямований на гармонійний емоційний, психічний та фізичний розвиток дітей з особливими освітніми потребами. 

Її створення стало результатом копіткої праці здолбунівської ГО «Жінки в громаді»  та ініціативної групи дошкільного закладу. Саме вони подали таку цікаву ініціативу на конкурс міні-проєктів від Рівненського обласного благодійного фонду «Наше майбутнє»  та здобули перемогу і підтримку.

ЗДО "Усмішка" - найбільший дошкільний заклад Здолбунівської  громади. Тож потреба у забезпеченні інклюзивності виховання та навчання дітей є дуже актуальною. Над створенням ресурсної кімнати у дошкільному закладі вже працювали протягом певного часу. Однак саме перемога у конкурсі дала змогу здійснити цей задум.

Відтепер тут є можливість проводити корекційні та розвиваючі заняття з дітками використовуючи сучасне  сенсорне світлове та ігрове обладнання.
Дякуємо за можливість втілювати мрії дітей, батьків та педагогів кординаторці проекту Олені Дітлашок, фасолітаторці Наталії Фесовець та за підтримку ініціативи Здолбунівському міському голові Владиславу Сухляку.
Щиро дякуємо ініціаторам ідеї і нашим партнерам! Це направду дуже потрібна і важлива ініціатива. А ще - чергове свідчення того, що саме спільні зусилля громадського сектору та влади дають змогу досягнути відчутних результатів у розвитку громади.

Проєкт «Підтримка ініціатив спільнот в Україні» впроваджується МБФ «Альянс громадського здоров’я» за фінансової та технічної підтримки Шведської церкви, включаючи збір коштів та координацію благодійної організації Christian Aid.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Громади продовжують м'яку інтеграцію ВПО через занурення в історичне минуле Рівненської області

Співпраця Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА, Ради з питань ВПО при Березнівській міській раді та БО «БФ «Рокада» сприяла проведенню екск...

Популярні публікації