пʼятниця, 29 грудня 2023 р.

У Березнівській громаді свою активну роботу налагодила ГО «Березнівська Брама» - відео


Громадський сектор у Березнівській громаді нині активно працює над соціально важливими темами. Керівниця організації Юлія Іванюк у спеціальному інтерв’ю розповіла про першочергові завдання, які нині ставлять перед собою. 
Відео

Нагадаємо ГО «Березнівська Брама»  увійшла до складу коаліційної команди 1325 Рівненщини, задля об'єднання зусиль та успішного результату.
В місті  Березне відкрив свої двері інтеграційно-ресурсний хаб, який створено в співпраці з ГО Крим SOS  за підтримки UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні. 

Нещодавно представниці організації взяли участь в Обласному форумі громадянського суспільства «Дієві та впливові», який організувала  Громадянська мережа ОПОРА / Рівне. 

Під час конференції «Інституційна підтримка місцевих жіночих організацій для розвитку громад Рівненщини» Юлія Іванюк разом з іншими учасницями говорили про прості і складні речі водночас: роль громадськості у залученні позабюджених коштів, співпрацю з органами місцевого самоврядування, участь місцевих жіночих організацій у післявоєнній відбудові України.



Варто відзначити, що організація багато працює з вразливими категоріями населення – діти, підлітки, жінки у тому числі ВПО.  
Регулярно проводять заняття з арт-терапії для діток, тренінги та майстер-класи для соціально-психологічної підтримки жінок, надають юридичні консультації, сприяння релокації бізнесу, формування допомоги для ЗСУ, різноманітна гуманітарна допомога тощо. 

Публікацію підготовлено в рамках проекту «Посиленння політики рівних можливостей у Рівненській області», який реалізує ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» завдяки підтримці Національного демократичного інституту (НДІ) та британського народу через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Громади продовжують м'яку інтеграцію ВПО через занурення в історичне минуле Рівненської області

Співпраця Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА, Ради з питань ВПО при Березнівській міській раді та БО «БФ «Рокада» сприяла проведенню екск...

Популярні публікації