вівторок, 2 січня 2024 р.

Активна молодь Березнівської громади зібралася на інформаційну зустріч «Можливості молоді задля сталого розвитку громади»

У Березнівській міській раді відбувся інформаційний захід «Можливості молоді задля сталого розвитку громади». Представники учнівського та студентського самоврядування зібрались разом, щоб подискутувати про: 

молодіжну раду як інструмент для представлення інтересів молоді на рівні органів місцевого самоврядування; 

створення молодіжних просторів як альтернативних осередків розвитку та безпечного дозвілля; 

участь в грантових проєктах і можливостях для молоді задля сталого розвитку і розбудови Березнівської міської територіальної громади.

Березнівський міський голова Руслан Пилипчук привітав присутніх у стінах міської ради та закликав до співпраці.

Модерувала захід секретар міської ради Анастасія Власюк, яка наголосила на тому, що співпраця молоді із представниками влади є вкрай важливою для створення комфортних умов самореалізації молодого покоління та познайомила присутніх з перспективами створення Молодіжної ради, як дорадчого органу Березнівської міської ради. 

До дискусії долучилися представниці ГО «Березнівська Брама» - Юлія Іванюк та Зоряна Чухрай. Громадські активістки поділились своїм досвідом роботи з молоддю, розповіли про втілені проєкти та плани на майбутнє.

Фахівчиня відділу з питань соціально - економічного розвитку територій міської ради Олеся Бабушкіна поінформувала присутніх про проєктні можливості для молоді, зокрема  заохотила взяти участь в програмі для підлітків та молоді UPSHIFT Україна. 

Це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що реалізується у понад 40 країнах і надає молоді й підліткам навички та ресурси, щоб визначити проблеми своїх громад, запропонувати інноваційні рішення цих проблем.

До заходу відеозвʼязком долучився керівник Молодіжного спортивно-оздоровчого центру, засновник ГО «Дядьковицький молодіжний центр» Тарас Коваль. Тарас запевнив присутніх, що найголовніше в будь-якому проєкті -  це мрія, якщо вона щира, то обов'язково відгукнеться в серцях однодумців.    

 За матеріалами Березнівської Міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Громади продовжують м'яку інтеграцію ВПО через занурення в історичне минуле Рівненської області

Співпраця Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА, Ради з питань ВПО при Березнівській міській раді та БО «БФ «Рокада» сприяла проведенню екск...

Популярні публікації