пʼятниця, 12 січня 2024 р.

У місті Дубровиця облаштували «Творчу Світлицю»

Це стало можливим завдяки участі ініціативної групи спільноти « ЄДНІСТЬ» та комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Дубровицької міської ради у конкурсі міні-грантів, який реалізується Рівненським обласним благодійним фондом «Наше Майбутнє».

«Творча Світлиця» - це вільний простір для проведення тренінгів, диспутів, літературно – мистецьких та освітньо - соціальних заходів, що сприяють розвитку особистості, покращенню психологічно - емоційного стану та ментального здоров'я людини.

Це місце зустрічей обдарованих особистостей – дітей та дорослих ВПО. Місце для шиття, в'язання, вишивання, надання другого життя старим речам. Тут планують проводити виставки творчих робіт та їх презентацію.

Це простір для відпочинку – гра в настільні ігри, читання книг, перегляд фільмів.

«Реалізація цього проєкту дозволить об'єднати та згуртувати ВПО, соціально адаптувати та інтегрувати їх в Дубровицьку громаду, залучити їх до культурно – мистецького життя та реалізації соціальних проєктів», - розповідають представники ініціативної групи.

«Для реалізації проекту «Творча світлиця» в рамках гранту було придбано швейну машинку, інтерактивну дошку, мультимедійний проєктор, портативний комп'ютер, принтер, шафу, столи та стільці. Відтепер, у громаді є простір, який дозволить проводити творчі та освітні заходи, які сприятимуть гармонійному розвитку особистості та мотивуватимуть підкорювати нові вершини», - розповідає керівник проектів РОБФ Наше Майбутнє Олена Ніколайчук.

Проєкт «Підтримка ініціатив спільнот в Україні» впроваджується МБФ «Альянс громадського здоров’я» за фінансової та технічної підтримки Шведської церкви, включаючи збір коштів та координацію благодійної організації Christian Aid.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації