вівторок, 16 січня 2024 р.

Громади Рівненщини навчаються управлінню проектами на базі Українського Католицького університету

Відповідно до Меморандуму про співпрацю між Альянсом українських університетів та територіальними громадами Березнівською та Вараською громади беруть  участь у програмі «Управління проектами для територіальних громад» на базі Українського Католицького університету.  

Всього у проєкті беруть участь 12 територіальних громад зі всієї України. Рівненська область представлена двома міськими громадами Березнівською та Вараською. 

Перший день програми був насичений темами:

«Як обирати ідею для проєкту?» 

«Календарне планування» від Валентини Засадко.

«Від ідеї до постановки конкретних цілей» від Віктора Борщевського.

«Стейкхолдери проєкту і комунікація з ними. Побудова Матриці стейкхолдерів» від Андрія Мельника – Про це на своїй сторінці у соцмережах написала  секретар Березнівської міської ради Анастасія Власюк. 


Другий день навчання у рамках проєкту «Посилення спроможності громад для відбудови через пілотування їхньої взаємодії з університетами», що реалізовується Альянсом українських університетів  за підтримки Міжнародного Фонду Відродження  пройшов активно і не менш цікаво.

Валентина Засадко розповіла «Як визначити ключові ризики проєкту?» та «Встановлення переліку ресурсів, необхідних для успішної реалізації проєкту»

«Хто вам потрібен для успішної реалізації проєкту або підбір і мотивація команди» - доступно про важливі речі презентував Павла Худа.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації