четвер, 18 січня 2024 р.

В Городоцькій сільській раді відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради

При відділі архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства Городоцької сільської ради відбулося перше засідання архітектурно-містобудівної ради.

У засіданні прийняло участь 12 членів архітектурно-містобудівної ради (фахівці у сфері будівництва, містобудування та архітектури, представники Рівненського районного управління ДСНС, Держпродспоживслужби, відділу стратегічної екологічної оцінки, моніторингу та природоохоронних програм департаменту екології та природних ресурсів Рівненської облдержадміністрації). 


Вела засідання голова архітектурно-містобудівної ради – начальник відділу архітектури, земельних відносин та житлово-комунального господарства сільської ради Тетяна Опанасик.

Під час засідання учасники розглянули 2 питання, зокрема: 

Детальний план території для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Городоцької сільської ради Рівненського району

Детальний план території розміщення кварталу житлової забудови, який перебуває в землях запасу сільськогосподарського призначення (рілля) в межах села Тайкури Рівненського району Рівненської області.

Проєкти містобудівної документації були детально вивчені та обговорені членами ради. Шляхом голосування вирішено схвалити проєкти детальних планів території та рекомендовано затвердити містобудівну документацію.

Підготовлено за матеріалами Городоцької сільської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Громади продовжують м'яку інтеграцію ВПО через занурення в історичне минуле Рівненської області

Співпраця Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА, Ради з питань ВПО при Березнівській міській раді та БО «БФ «Рокада» сприяла проведенню екск...

Популярні публікації