понеділок, 8 січня 2024 р.

Тараканівську громаду запрошують до участі у конкурсі соціальних жіночих ініціатив

У Тараканівській громаді презентували можливості  для жінок лідерок в рамках проєкту «Посилення політики рівних можливостей у Рівненській області», нагадаємо проєкт реалізує ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка». Одне із завдань проєкту підвищити видимість місцевих лідерок та їхнього внеску у відновлення та розвиток своїх громад. 

Фахівчині Центру «Чайка» Лариса Гунько та Тетяна Мельник зустрілися з головою громади Наталею Сорочинською,  депутатками Тараканівської громади, представницями комунальних закладів громади та активістками.  

Під час зустрічі детально розповіли про конкурс на фінансування жіночих ініціатив у трьох громадах Рівненської області, які є учасницями проєкту, серед цих громад Тараканівська, Березнівська та Здолбунівська.  

Лариса Гунько наголосила – «Ми очікуємо цікаві ініціативи, які  мають бути дружніми до жінок та вразливих груп населення, передбачати розширення їхніх можливостей впливу на інклюзивне відновлення громад і особисте зростання лідерок.»

Така зустріч вже відбулася в Березнівській громаді, тож лідерки вже працюють над соціальними ініціативами. Надалі заплановано зустріч з жінками-лідерками у Здолбунівській громаді,  слідкуйте за анонсами. 



Проєкт реалізує ГО Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» завдяки підтримці Національного демократичного інституту NDI Ukraine - National Democratic Institute та британського народу через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації