пʼятниця, 12 січня 2024 р.

Тиждень добрих справ - Дубенська міська рада продовжує допомагати ЗСУ

Працівники Дубенської міської ради та комунальних установ громади регулярно долучаються до волонтерських зборів на ЗСУ, та самі їх ініціюють. Так,  за кошти, зібрані працівниками Дубенської міської ради та комунальних підприємств, придбано дрон DJI MAVIC 3Т вартістю 210 тисяч гривень для 57-го батальйону 104 бригади Тероборони Рівненської області, в якому служить колега, дубенчанин Юрій Яцюк.

«Залізна пташка» уже допомагає українським воїнам боротися з російськими окупантами на східній ділянці фронту. 

«Дрони - це ефективний засіб для розвідки та ураження ворога. Це потужна зброя, яка збереже життя хлопців та наблизить нашу з вами перемогу. Дубенська  міська рада підтримувала і буде підтримувати військових і за можливості закривати їх запити. Зараз активно працюємо над запуском Програми для системної закупівля дронів коштом міського бюджету», – зазначає міський голова Василь Антонюк.  

Напередодні  передали  супутникову систему «Starlink» для військової частини А4844 143 бригади Збройних Сил України, де офіцером медичного забезпечення служить наш дубенчанин Юрій Клімчак.

Продовжуємо посилювати матеріально-технічне забезпечення наших воїнів, які захищають Україну від російських окупантів. 

Система «Starlink» забезпечує постійне підключення до інтернету, завдяки чому наші воїни матимуть стабільний зв'язок. Спецобладнання придбане за кошти, зібрані керівництвом міста та працівниками міської ради, її структурних підрозділів та комунальних підприємств. 

Черговий подарунок ЗСУ від Дубенської міської ради її відділів, управлінь та комунальних підприємств міста - водоканалу, тепломережі, житловика, комунального ринку, зеленого господарства та підприємцю Олегу Денисюку за допомогу по технічному обслуговуванню. Дякую за ініціативу та розуміння - всіх хто свої грудневі преміальні кошти, двохденні зарплати передали для підтримки української армії – наголосив Василь Антонюк.

Разом працюємо заради Перемоги!

За матеріалами Дубенської міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації