пʼятниця, 26 січня 2024 р.

Молодь Гощанської громади вчиться бути активною зі шкільної парти

Черговий тренінг в рамках проєкту «Успішна школа через ефективне самоврядування» відбувся для представників учнівського самоврядування Гощанської селищної громади.

Тренінг був пізнавальним, і водночас цікавим для учасників, оскільки відбувся в інтерактивній формі, з практичними вправами та завданнями. Учасники отримали можливість обговорити та розібратися у функціях, які вони виконують в школі.

Спортивний майданчик, актова зала, клас для відпочинку, шкільний оркестр, волонтерські заходи, - те, що потрібно нашим дітям. 

Тішить, що ми виховуємо покоління, для якого у пріоритеті здоровий спосіб життя, патріотизм, моральні та естетичні цінності.


Проект «Успішна школа через ефективне самоврядування» є важливим кроком у впровадженні новаторських підходів до розвитку шкільного самоврядування та формування активної громади. Ми віримо, що спільними зусиллями ми зможемо зробити наші школи ще кращими та ефективнішими! 

Проєкт реалізується в межах програми Мріємо та діємо, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID - US Agency for International Development та виконується IREX.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Громади продовжують м'яку інтеграцію ВПО через занурення в історичне минуле Рівненської області

Співпраця Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА, Ради з питань ВПО при Березнівській міській раді та БО «БФ «Рокада» сприяла проведенню екск...

Популярні публікації