субота, 20 січня 2024 р.

Громади Рівненської області активно долучаються до волонтерської допомоги військовим

Щоб допомогти військовим громади Рівненщини обрали різні методи збору коштів.  Ми підготували дайджест допомоги від громад.

Березнівська громада

Чергові 6 дронів передали для наших захисників від Березнівськоі громади! Голова громади Руслан Пилипчук зазначив – «Дякую начальнику Березнівського ТЦК майору Пилипака А.П.  та директору ПАПІРІНВЕСТ Фесун А. В. за синергію місцевоі влади та бізнесу.» 




Клесівська громада

Від депутатського корпусу, виконавчого комітету та апарату ради передали два тепловізори, чоботи, окопні свічки й продукти харчування для захисника Михайла Дубини та його побратимів. А вихованці групи «Ромашка» ЗДО №4 «Дзвіночок» придбали чотири комплекти термобілизни. На ФБ-сторінці закладу зазначають, що кошти для ЗСУ діти зібрали різдвяною колядою. У пакунок також поклали дитячі малюнки й лялечки-обереги. 

До слова, нещодавно для клесівця Анатолія Якутчика також відправили на фронт квадрокоптер, генератор, окопні свічки та продукти харчування.




Гощанська громада

Працівники культури продовжують свою благодійну місію, доводячи, що єдність нації не лише в словах, а й у конкретних діях.

Народний аматорський хор «Чорнобривці» під керівництвом заслуженого працівника культури України Леоніда Сітовського у співпраці з КЗ «Центр культурних послуг» на чолі з директоркою Нелею Ільчук об'єднали свої зусилля та придбали два іменних дрони для ЗСУ.

Під час Різдвяних свят наші талановиті учасники хору віншували, колядували та щедрували для працівників організацій і установ Гощанської громади. 

Зібрані кошти були спрямовані саме на придбання дронів, які допомагатимуть Захисникам України, які стоять на передовій лінії оборони.

Дякуємо усім учасникам хору «Чорнобривці» та КЗ «Центр культурних послуг» дякуємо, що продовжуєте тримати культурний фронт! 

Городок

Колядували, щедрували та збирали кошти на підтримку Збройних сил України.

Нещодавно у селах Метків та Карпилівка Городоцької сільської ради лунали колядки та щедрівки у виконанні гуртів колядників, щедрівників, вокально-хорових та фольклорних колективів територіальної громади.

«Щиро дякую кожному колективу за чудове виконання колядок та щедрівок. Дякую кожному хто сьогодні долучився до збору коштів для наших Захисників. Разом до Перемоги», – зазначив у своєму виступі начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Володимир Грисюк. 

Захід відбувся у рамках благодійного творчого марафону колядок та щедрівок «Городок наш колядує». Головна мета заходу – збір коштів на підтримку Збройних сил України та збереження пісенних традицій і надбань українського народу.

Завдяки заходу вдалося зібрати для наших Захисників – 8000 грн.

Підготовлено за матеріалами громад 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації